ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пашинський програв суд НВ

21.01.2020, 16:11
Фото – Сергій Пашинський / Facebook
Фото – Сергій Пашинський / Facebook

21 січня Подільський районний суд відмовив у задоволенні позову колишнього народного депутата Сергія Пашинського про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти видання “Новоє время” і журналіста Івана Верстюка. Про це повідомляється на сайті НВ.

“Сьогодні Подільський районний суд поставив крапку в справі екснардепа Сергія Пашинського проти НВ та проти мене. Суд визнав, що правда на нашому боці. Пашинський вимагав спростування фактів про його причетність до корупційних операцій в оборонному секторі. Він надіслав до редакції своє фото і статтю на чотирьох сторінках, де йшлося про “кремлівську гібридну війну” проти нього. Пашинський вимагав своє фото на обкладинці журналу, а всередині номера – його статтю”, – написав Верстюк у себе на фейсбуці.

Як повідомляв ІМІ, 17 квітня 2018 року голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський подав позов про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ “Видавничий дім Медіа-ДК” (видання “НВ”) через статтю “Служили два товариші” про корупційні схеми високопосадовців в оборонній сфері.

12 квітня 2018 року головний редактор журналу “Новое время” Віталій Сич заявив про погрози на адресу редакції з боку фігурантів статті. Зокрема, про погрози від голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони й ексголови Укроборонпрому Сергія Пашинського.

Сергій Пашинський на своїй сторінці у фейсбуку написав, що з повагою ставиться до професійної роботи журналістів і ніколи б не дозволив собі погроз.

18 квітня 2019 року голова Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський ініціював законодавчі зміни, які передбачають відповідальність, зокрема кримінальну, за поширення неправдивої інформації, що підриває обороноздатність України.

Liked the article?
Help us be even more cool!