ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пакистанську журналістку під час репортажу збила машина колишнього прем'єр-міністра

01.11.2022, 10:00
Фото – Reuters
Фото – Reuters

На сході Пакистані 30 листопада машина, у якій перебував колишній прем’єр-міністр країни Імран Хан, збила журналістку. За словами партійних посадовців та інших репортерів, авто рухалося на чолі колони прихильників Хана, що прямувала до столиці, пише Reuters.

Через аварію Хану довелося перервати свій "довгий марш" до Ісламабада, метою якого є змусити федеральний уряд провести дострокові вибори. Колона вирушила з міста Лахор, що на сході країни, і має дістатися Ісламабада в п’ятницю.

"Шокований і глибоко обурений жахливим нещасним випадком, що стався сьогодні під час нашого маршу і призвів до загибелі репортерки 5 каналу Садаф Наїм", – написав Хан у твіттері.

Він заявив, що заходи, заплановані його партією "Пакистанський рух за справедливість" на неділю, 6 листопада, скасовано.

Журналіст Каззафі Бутт, який був свідком інциденту, повідомив Reuters, що сорокарічна Наїм втратила рівновагу, намагаючись залізти на машину Хана, щоб узяти в колишнього прем’єр-міністра усний коментар.

Як повідомляв ІМІ, відомий пакистанський журналіст і телеведучий Аршад Шаріф був застрелений у ніч проти 23 листопада 2022 року на шосе Найробі – Маґаді. У поліції заявили, що "сприйняли його за іншу людину",

Liked the article?
Help us be even more cool!