ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

П'ять телеканалів Inter Media Group відновлюють власний ефір

18.04.2022, 12:04
Фото – ze.com
Фото – ze.com

Частина телеканалів медіагрупи Inter Media Group з 18 квітня відновлює ефір. Про це повідомила пресслужба телеканалу "Інтер".

Зокрема, відновлюють власний ефір телеканали НТН, К1, МЕГА, "Піксель", Enter-фільм.

Марафон єдиних новин, у якому бере участь телеканал "Інтер", продовжать транслювати два інші телеканали ІМГ – Zoom та К2.

"Країна воює, але країна працює, країна живе. Влада закликає бізнес, якщо є можливість, повертатися до своєї основної діяльності – підіймати економіку, забезпечувати робочі місця. Це важливо і для нашої країни, і для наших людей. Телеканали Inter Media Group також повертаються до роботи, щоб у цей непростий час підтримати своїх глядачів, допомогти своїм співробітникам", – повідомила пресслужба.

Нагадаємо, 24 лютого, з початку широкомасштабної агресії росії проти України, чотири медіагрупи "1+1 media", "Медіа Група Україна", Starlight Media, Inter Media Group, а також Суспільне та канал "Рада" об’єднались у спільний марафон "Єдині новини #UAРазом".

18 березня Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про роботу єдиного телемарафону "Єдині новини #UАразом".

Наприкінці березня медіагрупи "1+1 media", "Медіа Група Україна", Starlight Media, Inter Media Group попросили про фінансову допомогу для подальшого виробництва марафону "Єдині новини".

Liked the article?
Help us be even more cool!