ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українські медіагрупи просять про фінансову допомогу для виробництва "Єдиних новин"

29.03.2022, 10:19

Українські медіагрупи "1+1 media", "Медіа Група Україна", Starlight Media, Inter Media Group попросили про фінансову допомогу для подальшого виробництва марафону "Єдині новини". Про це повідомляє ДМ.

У спільному зверненні до світової бізнес- та медіаспільноти медіагрупи заявили, що з початку війни позбавлені звичних комерційних джерел фінансування – доходів від реклами та дистрибуції контенту. 

"Ми несемо правду про боротьбу українського народу та злочини російських агресорів мільйонам глядачів в Україні та по всьому світу… Ми схвалюємо ту підтримку, яку українська держава спрямовує на діяльність державного каналу "Рада" та суспільного мовника, зокрема на створення телемарафону. Це зрозуміле, вчасне й правильне рішення. Разом з тим ми, незалежні українські медіа, теж потребуємо додаткової фінансової підтримки. Адже звичні комерційні джерела фінансування – доходи від реклами та дистрибуції контенту – з початком війни перестали функціонувати для нас", – йдеться в заяві.

Медіагрупи повідомили, що їм вкрай потрібна підтримка для подальшого забезпечення створення марафону "Єдині новини".

"Йдеться про витрати, які безпосередньо пов’язані з виробництвом новин. Це робота колективів новинних редакцій, IT та технічних служб телеканалів, які працюють у посиленому режимі 24/7, у небезпечних і надскладних умовах. Наші кореспонденти та оператори готують репортажі та роблять прямі включення з гарячих точок. IT- та технічні спеціалісти цілодобово підтримують трансляції попри бомбардування ворожої авіації та артилерії. Ми закликаємо міжнародну бізнес-спільноту, наших багаторічних партнерів-рекламодавців та дистрибуторів, світову медіаспільноту підтримати незалежні українські медіа, які зараз є уособленням інфоспротиву усього цивілізованого світу путінській пропаганді та військовій агресії РФ".

Кошти можна перерахувати на рахунки партнера медіагруп БО SMART ANGEL, який реалізує відповідну благодійну програму з підтримки медіа під час війни. Фінансові звіти будуть розміщені на сайтах медіагруп та сайті проєкту support-unitednews.org.ua.

Реквізити благодійної організації SMART ANGEL для зарахування коштів для благодійного проєкту "Підтримка єдиних новин" доступні за посиланням.

Liked the article?
Help us be even more cool!