ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

П'ятеро членів Нацради пропонують провести засідання 28 травня

23.05.2019, 10:14

П’ять членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення запропонували провести засідання регулятора 28 травня. Відповідне звернення 22 травня оприлюднено на сайті Нацради.

“Відповідно до ст. 24 Закону України “Про Національну раду України з питань телебачення та радіомовлення”, розділу 4 Регламенту Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, затвердженого рішенням Нацради від 29.04.15 №581, просимо скликати засідання Національної ради на 28 травня 2019 року об 11-й годині в залі засідань Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення”, – йдеться у зверненні.

Звернення підписали члени Нацради Володимир Горковенко, Олександр Ільяшенко, Валентин Коваль, Сергій Костинський та Уляна Фещук.

Як повідомляв ІМІ, 4 травня Юрій Артеменко подав у відставку з посади члена Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

4 травня Петро Порошенко звільнив Артеменка з посади члена Нацради.

7 травня Президент України Петро Порошенко призначив Юрія Артеменка на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

10 травня перша заступниця голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк відмовилася відкривати засідання регулятора, заявивши, що вважає процедуру звільнення голови Нацради Юрія Артеменка такою, що викликає питання.

21 травня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення не змогла розпочати своє засідання, зокрема, через відсутність кворуму.

Liked the article?
Help us be even more cool!