ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оператор з Луганська, який вісім років працює на окупантів, долучився до бойовиків

19.12.2022, 18:15

Колишній оператор Луганської обласної державної телерадіокомпанії Артем Чернявський, який після захоплення міста залишився працювати на пропагандистів, долучився до незаконних збройних формувань.

Про це свідчить відео, опубліковане у телеграм-каналі “Общероссийского народного фронта”.

На відео Чернявський коментує передачу автомобілів російським окупантам. Він представлений як “заступник начальника пресслужби 2-го корпуса”.

Нагадаємо, у липні 2014 року Луганську обласну державну телерадіокомпанію захопили незаконні збройні формування. Відтоді компанія повністю припинила свою роботу. Навесні 2015 року співробітникам запропонували приїхати до Сєвєродонецька налагоджувати мовлення у підконтрольному Україні місті. Частина з них зголосилася, а частина ще у 2014 році почала обслуговувати окупантів та колаборантів.

У 2014 році колишній генеральний директор Луганської обласної державної телерадіокомпанії, депутат обласної ради від Партії регіонів Родіон Мірошник призначений заступником глави “ЛНР”. 

Ще 2017 року прокуратура Луганської області оголосила Родіона Мірошника в розшук. Йому інкримінують злочини, передбачені ч.1 ст.109 (“Умисні дії, спрямовані на пособництво насильницькому поваленню конституційного ладу і захопленню державної влади”), ч.2 ст.110 (“Умисні дії, спрямовані на зміну меж території і державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України”) та ч.1 ст.258-3 (“Участь в діяльності терористичної організації”) КК України.

Liked the article?
Help us be even more cool!