ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник ЛОДТРК, який пов'язаний з Єфремовим, став заступником лідера «ЛНР» - ЗМІ

04.12.2014, 14:51

Колишній генеральний директор Луганської обласної державної телерадіокомпанії, депутат обласної ради від Партії регіонів Родіон Мірошник призначений заступником глави «ЛНР», а також радником лідера невизнаної республіки Ігоря Плотницького з внутрішніх питань. Про це повідомляє «Інформатор» з посиланням на блог patria-0-muerte.

«Раніше Мірошник безуспішно намагався влаштуватися в Харкові», - додається в повідомленні.

Як відомо, в жовтні 2014 року Родіон Мірошник був помічений в Києві. Фото його присутності в столиці виклав у соцмережі відомий луганський блогер Сергій Іванов.

Нагадаємо, що ще у липні цього року на той час спікер Верховної Ради Олександр Турчинов доручив Генпрокуратурі і СБУ перевірити інформацію про антидержавну діяльність Мірошника, але до теперішнього часу результати цього розслідування невідомі.

В кінці 1990-х та на початку 2000-х Родіон Мірошник був прес-секретарем Олександра Єфремова, який на той час очолював Луганську ОДА.

У 2004 році, очолюючи одну з продакшн-студій, Мірошник був одним з розповсюджувачів роликів про «помаранчеву чуму і наступаючий фашизм в особі кандидата в президенти Віктора Ющенка».

У 2005 році був прес-секретарем Віктора Януковича.

В середині 2000-х Мірошник очолив ЛОДРК, який вів активну антиукраїнську інформаційну політику.

До останнього часу був заступником голови Луганської облорганізації Партії регіонів Олександра Єфремова з ідеологічних питань.

У 2012 році Мірошник прославився тим, що назвав українців «недорасою».

Liked the article?
Help us be even more cool!