ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Олена Притула планує надати по $100 тис. донькам Георгія Гонгадзе

27.05.2021, 17:26
Фото – vikna.if.ua
Фото – vikna.if.ua

Колишня власниця “Української правди” Олена Притула повідомила, що планує надати по 100 тисяч доларів донькам Георгія Гонгадзе і виділити 250 тисяч доларів на стипендії імені Павла Шеремета для студентів і молодих журналістів. 

Про це йдеться в її листі до читачів, опублікованому на сайті УП.

“Трохи про мої плани. По 100 тисяч доларів отримають від УП доньки Георгія. Я планую виділити 250 тисяч доларів на стипендії імені Павла Шеремета для студентів і молодих журналістів. Порядок їх призначення і критерії відбору повідомлю окремо”, – написала вона.

Також Притула планує виділити ще 250 тисяч доларів на діяльність навколо премії Георгія Гонгадзе. 

“Мені подобається, як розвивається премія, я безмежно ціную той факт, як багато людей, які не знали в житті Георгія, заново дізнаються про нього завдяки премії. Розчулює і те, як колеги ставляться до цієї нагороди”, – написала Олена Притула.

Як повідомляв ІМІ, 26 травня “Українська правда” заявила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

26 травня головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала підписали редакційну угоду.

Liked the article?
Help us be even more cool!