ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти зупинили роботу найбільшого в Мелітополі інтернет-провайдера

08.02.2023, 11:13
Фото – netfreedom.org.ua
Фото – netfreedom.org.ua

Російські окупанти зупинили в тимчасово захопленому ними Мелітополі (Запорізька область) роботу найбільшого в місті інтернет-провайдера, спричинивши інформаційну блокаду. Про це повідомив у телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За словами Федорова, загарбники з початку окупації захопили мережі українських інтернет-провайдерів і майже рік інтернет працює з перебоями. 

“П'ять днів тому зупинили роботу найбільшого в Мелітополі провайдера “Медіана”: вкотре спричинили інформаційну блокаду, відключивши домашній інтернет. Мелітопольці намагалися поскаржитись, але людям в окупації нікуди звернутися за допомогою. Гауляйтери зайняли позицію страусів, не пояснюючи нічого”, – написав міський голова.

За його словами, 7 лютого з'ясувалося, що “Медіану” передали російському монополісту “Мир Телеком” і для користування інтернетом жителі повинні протягом місяця переукласти договір з новим провайдером. Зробити це можна лише з паспортом, додав Федоров.

“Сьогодні люди змушені із 6-ї ранку стояти в довгій черзі на лютому морозі, щоб отримати доступ до інформації”, – написав міський голова.

Нагадаємо, російські війська захопили Мелітополь Запорізької області 25 лютого. Міський голова Іван Федоров перебуває на підконтрольній Україні території.

Liked the article?
Help us be even more cool!