ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти захопили обладнання інтернет-провайдера в Енергодарі

13.07.2022, 16:00
Фото – netfreedom.org.ua
Фото – netfreedom.org.ua

Обладнання інтернет-провайдера “Просто”, яке забезпечувало інтернет-послуги в містах Енергодар, Дніпрорудне та населених пунктах всього Василівського району Запорізької області, захопили місцеві колаборанти за підтримки окупаційних російських військ. 

Про це провайдер повідомив 11 липня у своєму телеграм-каналі.

“Місцеві колаборанти за підтримки окупаційних російських військ здійснили захват нашого обладнання в м. Енергодар. Відповідно, з 11 липня 2022 року ми не в змозі надавати послуги в таких містах, як Енергодар, Дніпрорудне, та населених пунктах Кам’янсько-Дніпровського, Василівського, Великобілозерського, Веселівського, Михайлівського районів. Наші любі абоненти, тримайтеся. Єдине, що залишається, – вірити в найскорішу перемогу”.

Уранці цього ж дня провайдер повідомив споживачів послуг про те, що абоненти Енергодара, Дніпровки, Дніпрорудного, Кам'янки-Дніпровської, Великої Знам'янки, Малої та Великої Білозерки, Веселого, Михайлівки не можуть отримувати послуги через аварію на мережі. Водночас провайдер не міг надати термінів відновлення. 

Як повідомляє представниця ІМІ в Запорізькій області, на цей момент в Енергодарі відімкнено всіх українських мобільних операторів та інтернет-провайдерів. Джерела ІМІ повідомили, що якщо мешканці міста не погоджуються встановлювати сім-картки російських операторів, для чого їм потрібно надати окупантам свої паспортні дані, вони залишаються без жодних каналів зв'язку.

Як повідомляв ІМІ, 13 червня в місті Енергодар співробітники так званої “народної міліції” під загрозою використання зброї захопили приміщення іншого оператора зв’язку ТОВ “Інтернет Сервіс Груп”.

Liked the article?
Help us be even more cool!