ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти тримають жителів окупованої частини Запорізької області в інформаційному вакуумі – Федоров

10.11.2022, 16:38
Фото – Українська правда
Фото – Українська правда

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що люди, які проживають на тимчасово окупованій території Запорізької області не знають про успіхи ЗСУ на Херсонщині та взагалі перебувають в інформаційному вакуумі. Про це він сказав на брифінгу в Києві, повідомляє ZN.ua.

“Люди живуть майже в повному інформаційному вакуумі. Вкрай складно доносити інформацію. Сьогодні вранці я розмовляв з мешканцями, які знаходяться у Мелітополі і запитав у них, чи знають вони про те, що війська РФ виходять з Херсонської області. Я почув відповідь “ні”. Це для мене індикатор того, що топновини до них не доходять”, – сказав Федоров.

Також міський голова закликав тих, хто має родичів або друзів на тимчасово окупованих територіях, розповідати їм актуальну і правдиву інформацію про події в Україні.

Раніше Іван Федоров повідомляв, що російські війська в Мелітополі зупиняють людей на вулицях та перевіряють їхні соцмережі. Так вони хочуть створити в місті інформаційну блокаду, щоб місцеві не отримували новин з України.

Мелітополь (Запорізька область) перебуває під контролем військ РФ від 25 лютого.

Liked the article?
Help us be even more cool!