ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти створили базу "нелояльних" місцевих жителів – ЦНС

Росіяни створили базу жителів окупованих територій, яких підозрюють у нелояльності до себе. Наразі до бази внесли інформацію про 100 тисяч людей.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

У ЦНС зазначили, що заносять дані до бази співробітники ГРУ та ФСБ за підтримки місцевих окупаційних адміністрацій. У майбутньому доступ до неї матимуть окупанти на блокпостах.

"Фактично РФ перетворює захоплені землі у в’язницю просто неба, де бути українцем злочин. Це є свідомою політикою кремля, який намагається знищити Нас на нашій рідній землі", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, у Луганську окупаційна адміністрація планує збільшити кількість камер відеоспостереження, зокрема поблизу стратегічних об’єктів та закладів освіти.

Крім того, росіяни провели низку обшуків у Луганську та Донецьку: шукали авторів патріотичних гасел. Росіяни відправили на тимчасово окуповані території нові групи контррозвідників у пошуках представників українського підпілля.

На окупованій території Запорізької області росіяни посилюють фільтраційні заходи та під виглядом комунальних працівників шукають людей із проукраїнськими поглядами. Зокрема, росіяни створили спеціальний чат, де просять місцевих писати доноси про "диверсантів", "шпигунів" і власників зброї.

Liked the article?
Help us be even more cool!