ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено збір коштів на підтримку дітей Макса Левіна

06.04.2022, 13:59
Макс Левін з дітьми. Фото з фб-сторінки Валентини Кузик
Макс Левін з дітьми. Фото з фб-сторінки Валентини Кузик

Оголошено збір коштів на підтримку дітей Макса Левіна. Про це повідомила Валентина Кузик, колишня офіційна дружина Макса Левіна та мама трьох спільних дітей: Ореста, Яреми та Устима. 

Валентина Кузик повідомляє, що, коли пропав Левін, вона сподівалася, що він у полоні і його можна буде звільнити: “...було жахливо дізнатися лише кілька днів тому, що Макса знайшли мертвим, убитим російськими окупаційними військами. Останні кілька днів були абсолютно приголомшливими, я намагалась зарадити горю трьох наших з Максом синів. Важко думати про майбутнє для них без нього, без його наставництва та любові, яку він міг би й далі щедро дарувати їм.

Спочатку, чесно кажучи, думка про отримання фінансової підтримки була для мене неприпустимою. Однак до мене звертається багато щирих друзів Макса, які знають про його дітей та любов до них. Я розумію, що повинна передусім думати про наших хлопців і про те, що для них найкраще”.

За словами Валентини, пожертвувані кошти будуть використані для забезпечення освіти та добробуту синів.

“Я дякую всім за любов і підтримку, яку я отримала в ці страшні для нас із дітьми дні. Якщо ви хочете допомогти, зробивши внесок у фонд для наших хлопців, я хочу, щоб ви знали, що я дуже вдячна”, – написала вона.

Реквізити банківських рахунків:

Для України, грн

Приватбанк 5168 7573 9083 2196

Bank account details:

euro, USD

Bank Information

Name on Account Valentyna Kuzyk

Account / IBAN # LT43 3250 0185 4045 0091

Card number: 5354565830005842

ABA (US banks)/SWIFT Code REVOLT21

Bank Name Revolut

Bank City/Country Vilnius, Lithuania

Як повідомляв ІМІ, фотожурналіст Максим Левін зник на лінії фронту у Вишгородському районі під Києвом, де виконував свої професійні обов'язки й висвітлював війну. Востаннє він виходив на зв’язок 13 березня. Фотографувати бойові дії 13 березня журналіст поїхав на власному авто. Він залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. З його телефона надійшло повідомлення об 11.23, після чого він більше не виходив на зв'язок і не з'являвся в мережі.

1 квітня фотожурналіста Максима Левіна знайшли вбитим на території села Гута Межигірська Вишгородського району біля Києва. За повідомленням прокуратури, його застрелили російські військові. Максим працював на передовій як фотожурналіст та документував воєнні злочини росіян. 

Президент Володимир Зеленський нагородив Максима Левіна орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Максим Левін народився 1981 року на Київщині. Працював як фотокореспондент, документальний фотограф та оператор багатьох українських і міжнародних видань, співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske. Його фото публікували такі видання, як Wall Street Journal, TIME, Break.

Liked the article?
Help us be even more cool!