ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено про підозру чоловіку, що покусав оператора телеканалу "Київ"

05.02.2021, 14:04
Фото – kyiv.gp.gov.ua
Фото – kyiv.gp.gov.ua

Київська міська прокуратура повідомила, що чоловіку, який перешкоджав 3 лютого знімальній групі телеканалу “Київ”, оголошено про підозру.

Про це йдеться на сайті Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, знімальна група ТРК “Київ” проводила репортаж у прямому ефірі щодо роботи закладів громадського харчування вуличного типу. Під час репортажу журналістка з оператором зайшли до одного з таких закладів, однак його працівник агресивно відреагував на журналістів та виштовхав їх на вулицю.

"Після цього журналісти продовжили репортаж на вулиці, що теж не сподобалося працівнику закладу. Вийшовши на вулицю, чоловік з лайкою накинувся на знімальну групу, зокрема намагався пошкодити знімальну техніку та вкусив оператора за палець", – йдеться в повідомленні.

Прибувши за викликом на місце події, правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився громадянин іншої держави, 1980 року народження.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв ІМІ, 3 лютого в Києві продавець шаурми покусав оператора телеканалу "Київ".

Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до чотирьох років.

Liked the article?
Help us be even more cool!