ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа з протидії корупції

04.08.2020, 16:14
Фото - framestr.com
Фото - framestr.com

Програма “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!” оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Про це повідомляється на сайті ГУРТ.

Програма передбачає подання заявок на реалізацію проєктів, які мобілізують суспільство на запобігання корупції, розроблення аналітичних матеріалів щодо механізмів підвищення обізнаності та виховання цінностей, спрямованих на запобігання корупції, сприяють виникненню коаліцій, об’єднаних довкола спільних питань, які спроможні здійснювати адвокацію ефективних антикорупційних заходів на національному і субнаціональному рівнях та ефективно поширювати антикорупційні месседжі в цільових громадах. 

Тривалість проєкту не повинна перевищувати 12 місяців. Проєкт “ВзаємоДія!” зберігає право фінансувати пропоновані проєкти повністю чи поступово.

До подання заявок запрошуються зареєстровані українські неприбуткові організації громадянського суспільства (громадські спілки, волонтерські організації, благодійні фонди, аналітичні центри, наукові установи, а також інформаційні агентства). До участі у цьому конкурсі особливо запрошуються організації, що зареєстровані в Сумській та Львівській областях.

Загальний розмір гранта за цим РПО для організації(-ій) (чи консорціуму організацій) становитиме суму в гривнях, що еквівалентна сумі між 10 000 та 150 000 доларів США. 

Кінцевого терміну для подання концепцій не встановлено. Концепції приймаються по мірі надходження. Заявники отримають відповідь щодо своїх концепцій протягом 30 днів від дати подання. Дзвінки телефоном не приймаються.

Концепції повинні бути написані українською або англійською мовою з використанням бланка. Обсяг технічного підходу концепції не повинен перевищувати 5 сторінок. Бланк концепції також можна отримати електронною поштою, надіславши запит на адресу: [email protected].

Програма “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!” реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Liked the article?
Help us be even more cool!