ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Офіс Президента спочатку акредитував журналіста “НікВесті”, а потім помилково відмовив

10.10.2019, 11:20
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua

В Офісі Президента України спочатку акредитували головного редактора миколаївського видання “НикВести” Олега Деренюгу на сьогоднішній пресмарафон, а потім помилково відмовили йому. Про це Олег Деренюга повідомив представниці ІМІ в Миколаївській області.

Як розповів журналіст, у першому листі від Офісу Президента повідомлялося, що він акредитований на пресмарафон, а в другому, який було надіслано вночі, повідомлялося про відмову.

“Учора ввечері ми отримали листа про те, що ми успішно акредитовані і сьогодні о 16:40 можна буде поставити запитання Президенту України Володимиру Зеленському під час цього пресмарафону. Уже вранці, коли миколаївський потяг прибув до Києва, я прочитав уже другого листа, який було надіслано після опівночі, про те, що нам відмовлено. Виникло непорозуміння, на який лист ми маємо орієнтуватись. Я написав пост у фейсбуці про це”, – розповів він. 

Проте пізніше йому зателефонувала прессекретарка Юлія Мендель та повідомила про помилку. Вона запевнила Олега Деренюгу, що він акредитований на пресмарафон, а на другий лист не треба звертати уваги – він був надісланий помилково.

“Мені подзвонила пані Мендель. Вона повідомила, що жодних проблем немає і наш час для спілкування з Президентом – 16:40, як і було. Після цього ще був дзвінок із пресслужби Офісу Президента України, де сказали, що другий лист, напевне, був надісланий помилково, тому ситуація виправилася”, – розповів Олег Деренюга представниці ІМІ в Миколаївській області.

На своїй сторінці у фейсбуку Олег Деренюга опублікував скриншоти цих двох листів від Офісу Президента з підтвердженням та відмовою в акредитації.

Світлина від Oleg Derenuga.

Світлина від Oleg Derenuga.

Liked the article?
Help us be even more cool!