ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський суд заперечує недопуск журналістки на засідання по Труханову

24.03.2020, 16:07
Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

Приморський районний суд міста Одеси заперечує недопуск журналістки на судове засідання у справі одеського міського голови Геннадія Труханова. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на пресслужбу суду.

Згідно з повідомленням суду, їхні працівники тільки налагоджували відеозв’язок із Вишим антикорупційним судом України, де розглядається справа щодо можливого привласнення Трухановим та іншими посадовими особами одеської міської ради 92 мільйонів гривень з місцевого бюджету.

Пресслужба, як і головний розпорядник суду наголосила, що у приміщенні для відеозв’язку можуть бути присутні лише ті учасники кримінального провадження, яким дано дозвіл на відеоконференцію відповідною ухвалою суду.

“В приміщення відеозв’язку помилково зайшли особи, які не є учасниками відеоконференції, та які не підкорялись законним вимогам судової охорони, що помилково пропустили їх до приміщення, та судового розпорядника покинути дане приміщення. Представники ЗМІ можуть бути присутні лише під час розгляду справ, які перебувають в провадженні Приморського районного суду міста Одеси”, – йдеться в повідомленні пресслужби.

Як повідомляв ІМІ, 17 березня у Приморському районному суді міста Одеси журналістку Катерину Петренко примусили піти із судового засідання в справі міського голови Одеси Геннадія Труханова та інших посадових осіб Одеської міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!