ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський суд заперечує причетність судді до нападу на журналістів "СтопКору"

01.07.2019, 14:47
Фото – stopcor.org

Київський районний суд Одеси заперечує інформацію журналіста Романа Бочкали про причетність голови суду Сергія Чванкіна до нападу на знімальну групу проєкту “Стоп корупції”.

Про це йдеться в заяві пресслужби суду, повідомляє “Українська правда”.

Як зазначила пресслужба, інформаційний портал “Стопкор” “систематично поширює недостовірну інформацію” стосовно Чванкіна та членів його родини і рішенням Овідіопольського райсуду Одеської області від 14.12.2018 інформація, яка поширюється виданням “Стопкор”, визнана недостовірною та підлягає спростуванню.

“Інформація, оприлюднена журналістом Романом Бочкалою, є також неправдивою, направленою на дискредитацію голови суду Сергія Чванкіна в очах громадськості, носить замовний характер та вже стала предметом судового розгляду”, – заявили в суді.

Як повідомляв ІМІ, 27 червня в Одесі невідомі молодики погрожували знімальній групі “Стоп корупції” та протаранили автомобіль. Журналісти проєкту пов’язують напад зі своїм розслідуванням щодо зловживання службовим становищем та декларування неправдивої інформації з боку голови Київського районного суду Одеси Сергія Чванкіна. 

Поліція кваліфікувала подію за ч. 1 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!