ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ОАСК відкрив справу за позовом телеканалу "Наш" проти Нацради

04.06.2021, 10:02
Фото – YouTube Наш
Фото – YouTube Наш

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в справах за позовами телеканалу "Наш" проти Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про оскарження результатів позапланових перевірок. Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в справах за позовами ТОВ "Наш 365" до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про оскарження результатів позапланових перевірок. ОАСК розглядатиме дані позови за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи", – ідеться в повідомленні.

У суді нагадують, що до ОАСК у травні надійшло чотири позовні заяви, де позивач просить суд визнати протиправними та скасувати чотири рішення Нацради, датовані березнем-квітнем 2021 року про призначення позапланових безвиїзних перевірок ТОВ "Наш 365" (логотип "НАШ").

За інформацією пресслужби суду, загалом у проваджені ОАСК є 12 позовів щодо оскарження рішень Нацради про призначення чи результати позапланових безвиїзних перевірок телеканалу.

Як відомо, у квітні Нацрада оголосила телеканалу "Наш" два попередження та призначила два штрафи на суму понад 200 тис. гривень за порушення вимог законодавства.

Liked the article?
Help us be even more cool!