ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСЖУ вручила посвідчення журналіста Митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу 

03.06.2021, 11:03
Фото: Insider Media
Фото: Insider Media

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) вручила Митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу посвідчення журналіста. Про це повідомляє ІА Конкурент.

Видання зазначає, що врочисте зарахування митрополита до лав НСЖУ відбулося під час молитви за журналістів у Свято-Троїцькому кафедральному соборі в четвер, 3 червня. Представники спілки журналістів вручили Михаїлу посвідчення і значок з номером 18 383.

"Сьогодні ми хочемо виправити одну історичну несправедливість. Так сталося, що наші сусіди-рівняни, Рівненська регіональна організація НСЖУ, виховала нинішнього митрополита ПЦУ. А ця подія мала б відбутися на літ 20 раніше. Всі ми знаємо крім професійних великі творчі здобутки митрополита Михаїла. І вчора первинна журналістська організація "Волинської газети" з особистої згоди й благословення владики прийняла його в члени Національної спілки журналістів України як блискучого оратора з такою трибунною публіцистикою, в якій ми сьогодні переконалися", – сказав голова Волинської обласної організації НСЖУ Михайло Савчак. 

Нагадаємо, 2 червня Рада з питань свободи слова та захисту журналістів при Президентові України рекомендувала главі держави припинити практику надання почесного звання "Заслужений журналіст України", Національна спілка журналістів виступила проти. 

Liked the article?
Help us be even more cool!