ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новим ведучим новин Суспільного став Андрій Погорілий

Ведучий Андрій Погорілий. Фото – Суспільне
Ведучий Андрій Погорілий. Фото – Суспільне

Із 7 березня до команди Суспільне Новини долучиться новий ведучий Андрій Погорілий.

Про це повідомляє Суспільне.

До 2022 року він працював у команді програми "Тиждень на Суспільному" телеканалу "Суспільне Новини". Останні два роки обіймав посаду продюсера закордонних телеканалів: Sky News, ARTE, ZDF та BIRN.

За словами Погорілого, він дотримувався думки, що потрапити на посаду ведучого дуже важко.

"Тому, коли мені запропонували повернутися на Суспільне, ще й стати ведучим новин – для мене це був щирий, приємний подив. По-друге, це надзвичайно приємно, адже я люблю цю команду, люблю це місце. А по-третє, це відповідально. Потрібно бути обличчям великої команди професіоналів, які готують випуск. Але ми впораємося", – сказав ведучий.

Він також зазначив, що не хотів звільнятися 2022 року. Втім, тоді для нього відкрилися нові виклики й перспективи. Він вважав себе корисним у роботі саме продюсером міжнародних медіа, щоб світ чув і бачив правду про те, що відбувається в Україні. 

"Разом з колегами за перші півтора року повномасштабної війни ми об'їздили всю Україну. Працювали в Бучі, Харкові, Лисичанську, Бахмуті, Дніпрі, Кривому Розі, Миколаєві, Одесі, потім на деокупованій Харківщині: Вовчанськ, Куп'янськ, Ізюм, Балаклія. І у звільненому Херсоні. Було надзвичайно важко бачити смерті, убивства, масові поховання та ексгумації. Спілкуватися з жертвами тортур, сексуального насильства, вдовами, батьками загиблих, вбитих, закатованих і викрадених українців", – додав Погорілий.

Він розповів, що влітку 2023 року взяв тайм-аут для фізичного та ментального відпочинку. А у вересні 2023-го з новими силами повернувся до роботи.

Liked the article?
Help us be even more cool!