ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Супутникові телеканали Суспільного зазнали атаки

Зафіксовано спроби втручання в роботу п’яти телеканалів Суспільного Мовлення, які мовлять на супутнику: їх намагаються глушити та підмінити контент.

Про це повідомляє пресслужба Суспільного Мовлення.

Йдеться про супутникові телеканали "Перший", "Суспільне Новини", "Суспільне Крим", "Суспільне Культура" та "Суспільне Спорт", які глядачі дивляться через індивідуальні супутникові антени. Водночас у цифровому ефірі Т2 та кабельних мережах ефір триває без змін.

Атака розпочалася 9 листопада об 11:07 і триває досі. Технічні спеціалісти відповідних служб працюють над усуненням проблеми.

В коментарі ІМІ голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа зазначила, що за нападом стоїть Росія.

"Ми зʼясували, що за цим стоїть Росія. Повʼязуємо з незалежним мовленням і правдивим висвітленням війни, що дуже не подобається агресору. Нам вдалося швидко відновити мовлення. Але щоб убезпечити себе від блокування, компанія розглядає можливість переходу на інший більш захищений супутник", - сказала вона.

Як повідомляв ІМІ, зранку 9 листопада атаки на сайт Громадського радіо, які розпочалися 8 листопада, продовжилися. Технічна команда Громадського радіо повідомляє про вже щонайменше 160 мільйонів запитів зранку і загалом понад 1,5 мільярда за добу. 

Liked the article?
Help us be even more cool!