ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новою головною редакторкою Громадського радіо стала Вікторія Єрмолаєва

Вікторія Єрмолаєва. Фото: Facebook-сторінка Вікторії Єрмолаєвої

Новою головною редакторкою Громадського радіо стала заступниця головної редакторки Вікторія Єрмолаєва.

Про це повідомила членкиня ГО "Громадське радіо" Ліза Кузьменко.

"Весь цей час ти була цінною частиною команди, дякую тобі за це. Й вітаю на відповідальній посаді головної редакторки Громадське радіо", – написала Кузьменко.

Сама Вікторія на Facebook-сторінці написала, що у 2014 році вона волонтеркою розшифровувала прямі етери незалежного мовника, ідеєю якого захоплювалась. Потім була новинаркою, редакторкою, авторкою подкастів та ведучою.

"А вчора колектив довірив мені надзвичайну відповідальність – посаду головної редакторки. Я щиро дякую колегам та колежанкам за підтримку і за все, чому вони мене навчили. Попереду у нашої команди багато роботи. Але я щиро переконана, що у Громадського радіо все вдасться. Бо наша найбільша цінність – це незалежність та незаангажованість", – написала Вікторія.

Вона зазначила, що Громадське радіо має багато здобутків та успішних проєктів, які мають значення для аудиторії.

"І після початку великої війни Громадське радіо ні на день не зупиняло своє мовлення. Ми разом пройшли велику кількість перепон та різних обставин. Але Громадське радіо завжди було майданчиком правди і прозорості. Таким мовник і лишатиметься", – наголосила Вікторія.

У коментарі ІМІ Вікторія Єрмолаєва подякувала колегам та колежанкам за довіру та пояснила, як мовник обрає головного редактора чи редакторку.

"Обрання головного редактора чи редакторки у нашій організації відбувається шляхом голосування колективу, це передбачає статут. Я отримала більшість голосів команди і робитиму все, щоб виправдати цю довіру. Попереду багато роботи і амбітних планів, та я знаю, що разом з нашою командою професіоналів та професіоналок ми все зможемо", – сказала Вікторія.

Вона додала, що працюватимме над розвитком медіа і всіх його майданчиків, збільшенням аудиторію та впровадженням нових цікавих проєктів.

Як повідомляв ІМІ, журналістка Тетяна Трощинська пішла з посади головної редакторки Громадського радіо. Втім, вона залишається ведучою програми "Цей Тиждень" щоп'ятниці.

У червні 2023 року на зборах трудового колективу Громадського радіо Тетяну Трощинську одностайно переобрали головною редакторкою Громадського радіо.

У березні 2024 року стало відомо, що Тетяна Трощинська долучилася до Суспільного як продюсерка токшоу "Новий відлік".

Liked the article?
Help us be even more cool!