ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо переобрало Тетяну Трощинську головною редакторкою

30.06.2023, 12:10
Фото – Facebook-сторінка Тетяни Трощинської
Фото – Facebook-сторінка Тетяни Трощинської

На зборах трудового колективу Громадського радіо 29 червня Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою медіа. Вона ж очолює і редакційну раду Громадського радіо.

Цю інформацію Тетяна Трощинська підтвердила Інституту масової інформації. 

“Вдячна за довіру колективу Громадського радіо. Попри складні півтора року ми зберегли редакцію, зберегли колектив. Силами кількох десятків людей ми забезпечуємо інформаційний марафон. Хоча ми незалежне медіа з невеликим бюджетом, ми поступово втілюємо свої плани з нарощування аудиторії. Головне ж для нас – зберігати реалізм у висвітленні життя України під час війни, говорити зі своєю аудиторією як дорослими зрілими людьми”, – сказала вона в коментарі ІМІ.

Тетяна Трощинська працює на Громадському радіо з 2014 року. Спочатку була контент-менеджеркою, потім долучилася до ведення ефірів. Із 2018 року – головна редакторка Громадського радіо. 

Редакційну раду на Громадському радіо переобирають раз на три роки. 

До нового складу редакційної ради також увійшли: ведучі Вікторія Єрмолаєва та Андрій Куликов, редакторки сайту Громадського радіо Олена Ребрик та Руслана Кравченко і звукорежисерка Юлія Соганчі.

Як повідомляв ІМІ, громадська організація “Громадське радіо” оновила склад свого правління. Під час загальних зборів голова правління Андрій Куликов вийшов з його складу.

Liked the article?
Help us be even more cool!