ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі створили у Facebook сторінку, де оббріхують "Четверту владу"

10.01.2023, 15:33
exploringyourmind.com
exploringyourmind.com

Невідомі створили у Facebook сторінку, де публікують звинувачення на адресу інтернет-видання "Четверта влада". Медіа вважає це маніпуляціями, брехнею і плітками на тему публічних звітів редакції, а також помстою одного з колишніх міських голів. Про це повідомляє представниця ІМІ в Рівненській області.

На сторінці у Facebook публікують здебільшого закиди щодо фінансової складової агенції. Наприклад, в одному з дописів зазначається таке: "Друзі, надходження Агенції НЕЗАЛЕЖНОГО інформаційного агентства за 2021-й рік складає 3 058 503, 08 грн. Як Вам сума? Непогано, так? А скільки з цих грошей пішло до бюджету? УВАГА!!! 0 грн 00 коп. Ось так "чесна редакція" працює над розвитком справедливого суспільства без корупції".

Скриншот одного з маніпулятивних дописів у Facebook

Зауважимо, "Четверта влада" публікує всю інформацію про фінанси в себе на сайті.

Головний редактор "Четвертої влади" Володимир Торбіч опублікував блог на цю тему. Він вважає, що міський голова одного колишнього райцентру на Рівненщині образився на журналістів видання і нього особисто за запити та викривальні матеріали й тому вирішив організувати щось типу чорного піару. Він зазначає, що видання не вперше стикається з подібним.

"Примітивізм поки що мене веселить. Але ми про всяк випадок документуємо всі ці спроби й складаємо в папочку з написом "ч. 3 статті 171 КК України – "Вплив у будь-якій формі на журналіста з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов’язків або переслідування журналіста у зв’язку з його законною професійною діяльністю вчинені службовою особою з використанням свого службового становища або за попередньою змовою групою осіб", – пише Володимир Торбіч.

Liked the article?
Help us be even more cool!