ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Netflix втратив майже мільйон передплатників у другому кварталі

20.07.2022, 12:34
Фото – wall-street.ro
Фото – wall-street.ro

Стрімінговий сервіс Netflix у другому кварталі 2022 року втратив 970 тисяч передплатників. Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на The Hollywood Reporter.

Як пише американське видання, це краще, ніж прогнозувалося, оскільки очікувалося, що сервіс втратить 2 мільйони передплатників.

Проте навіть попри цю втрату Netflix розраховує на те, що за підсумками третього кварталу кількість передплатників збільшиться на один мільйон. Наразі платну підписку на сервіс оформили 220,67 мільйона осіб у порівнянні з 221,64 мільйона за підсумками першого кварталу.

Найбільший відтік спостерігався в США та Канаді, тут Netflix втратив 1,3 мільйона передплатників, у Європі, Африці та на Середньому Сході кількість платних підписок знизилася на 770 тисяч, а ось у Латинській Америці, навпаки, зросла на тисячу. Найбільший внесок у зростання передплатників Netflix зробив Азіатсько-Тихоокеанський регіон: тут кількість нових передплатників перевищила мільйон.

Виторг компанії за звітний період перевищив 7,97 мільярда доларів, а прибуток – 1,44 мільярда доларів.

Як нагадує видання, у першому кварталі цього року Netflix втратив 200 тисяч передплатників, що стало першим падінням їхньої кількості з 2010 року. Це було пов'язане з тим, що сервіс залишив російський ринок після повномасштабного вторгнення в Україну, а також зростанням вартості підписки на основних ринках.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року Netflix заявив, що через війну рф проти України проігнорує російські вимоги та не транслюватиме обов'язкові 20 каналів, які підтримує російська влада.

Liked the article?
Help us be even more cool!