ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Навідника ракетного удару по Краматорську засудили до дев'яти років ув'язнення

До дев'яти років позбавлення волі засуджено навідника ракетного удару по Краматорську. Про це повідомила пресслужба ГУ СБУ в Луганській та Донецькій областях.

Засуджений – учасник агентурної мережі російських спецслужб. Він коригував ракетні удари по цивільній інфраструктурі Краматорська.

"Під час контррозвідувальних заходів на Донеччині співробітники СБУ затримали інформатора. Мешканець Краматорська разом з поплічниками збирав розвіддані про місця базування та переміщення українських оборонців у місті", – зазначили в українській спецслужбі.

Зібрану інформацію чоловік передавав іншому учаснику агентури – адміністратору одного з телеграм-каналів, який координується та фінансується РФ.

Засуджений фіксував результати ворожих обстрілів по об’єктах цивільної інфраструктури та корегував ракетні удари по Краматорську. Росіянам він передавав координати та адреси об’єктів ймовірного базування підрозділів сил оборони, а також фото наслідків ворожих атак. 

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України затримала депутата однієї із селищних рад Полтавської області, який коригував російські обстріли по передових позиціях Сил оборони на східному фронті.

Liked the article?
Help us be even more cool!