ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацспротив: Студенти Луганської академії мистецтв проходитимуть практику в "Роскино"

Центр національного спротиву повідомляє, що студенти Луганської академії мистецтв, яка 2014 року не евакуювалася на підконтрольну Україні територію та продовжила роботу в окупації, проходитимуть практику в “Роскино”.

Про це повідомляється на сайті Центр національного спротиву.

У центрі зазначили, що до війни цей навчальний заклад був осередком творчого розвитку молоді, а тепер студентів залучатимуть до популяризації “русского мира”.

“Замість мистецького виховання та розвитку культури, академія перетворилася на центр ідеологічної обробки, де студентів вчать, як маніпулювати інформацією, спотворювати історію та підтримувати окупаційний режим”, – зазначили в Центрі національного спротиву.

Як зазначила представниця Інституту масової інформації в Луганській області, студенти цього псевдовишу працюють на окупаційному телеканалі “Луганск 24”. Також у цій “академії” влаштовують зустрічі з російськими пропагандистами, діячами культури, які підтримують війну Росії проти України.

Як повідомляв ІМІ, росіяни хочуть у школах на окупованих територіях запровадити вивчення віршів про “СВО” (так в Росії називають війну проти України. – Ред.).

Liked the article?
Help us be even more cool!