ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацспротив: Окупанти планують вивезти до РФ на "перевиховання" понад 400 дітей з Донецька

Росіяни планують відправити 430 дітей з окупованого Донецька на профілактичний відпочинок до Таганрога (Росія). Поїздка, зокрема, передбачає двотижневий курс пропагандистського виховання, повідомляє Центр національного спротиву.

“Ці дії не мають нічого спільного з турботою про дітей, а є частиною глибокої стратегії з пропагандистського перевиховання молодого покоління”, – зазначили в українському підпіллі.

За даними нацспротиву, є випадки, коли батьки, відправивши своїх дітей до подібних таборів, згодом не можуть повернути їх назад через бюрократичні або фізичні перешкоди, що ставить під загрозу возз’єднання сімей.

У Центрі національного спротиву закликали повідомляти інформацію про тих, хто заважає возз’єднанню сімей, на анонімний чат-бот.  

Як повідомляв ІМІ, на окупованих територіях Херсонської області російські пропагандисти, зокрема державного ресурсу ТАСС, у школах провели лекції для дітей. Лекції відбулися під час так званих “розмов про важливе”. Це обов’язкові пропагандистські уроки раз на тиждень. Їх проводять у російських школах та в школах на окупованих територіях.

Liked the article?
Help us be even more cool!