ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зобов’язала 14 мовників надати документи на трансляцію реклами політичних партій

17.09.2020, 15:20
Фото – фейсбук Нацради
Фото – фейсбук Нацради

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення запросила в 14 телерадіоорганізацій копії угод і платіжних документів на трансляцію реклами політичних партій. 

Таке розпорядження Нацрада ухвалила 17 вересня за результатами засідання робочої групи зі здійснення нагляду за дотриманням телерадіоорганізаціями виборчого законодавства під час виборчої кампанії депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2020 році, повідомляється на сайті регулятора.

Розпорядження видано щодо телеканалів “Інтер”, “1+1”, “Україна”, “112 Україна” і радіостанцій “Ретро ФМ”, “Наше радіо”, “Русское радио Україна”, “Хіт ФМ”, “KISS FM”, “Люкс ФМ”, “Перець ФМ”, “Мелодія ФМ”, “Пятница”, “Шансон”.

Нацрада під час моніторингу ефіру цих компаній 9–10 вересня зафіксувала трансляцію реклами політичних партій.

“Оскільки станом на цей час не було офіційно зареєстрованих кандидатів на виборах і реклама політичних партій не могла бути оплачена з виборчих фондів, Національна рада вирішила з’ясувати, на яких підставах ці рекламні ролики були показані в ефірі”, – йдеться в повідомленні. 

Мовники мають подати Нацраді до 1 жовтня копії угод і платіжних документів, на підставі яких ліцензіати показували 9 і 10 вересня рекламу політичних партій у блоках комерційної реклами.​

Liked the article?
Help us be even more cool!