ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала сайт ІМІ як онлайн-медіа

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала сайт громадської організації “Інститут масової інформації” як суб'єкт у сфері онлайн-медіа. Таке рішення Нацрада ухвалила 31 серпня на своєму засіданні.

Рішення члени медіарегулятора ухвалили одноголосно.

Інститут масової інформації (ІМІ) – це незалежна, неприбуткова, громадська організація, яка з 1996 року працює в громадському секторі та реалізує проєкти, спрямовані на посилення позитивного впливу ЗМІ на становлення демократичних практик в Україні. 

ІМІ готує моніторинги та аналітику у сфері свободи вираження поглядів, етичних стандартів журналістики, стандартів журналістських розслідувань, медіазаконодавства, гендерного балансу в медіа, дезінформації та різних типів аналізу контенту. 

Як повідомляв ІМІ, у травні 2023 року Нацрада запустила механізм реєстрації онлайн-медіа. У червні Нацрада вже зареєструвала перші онлайн-медіа.

Національна рада назвала помилки, яких найчастіше припускаються під час реєстрації онлайн-медіа.

Закон “Про медіа”, який розширив повноваження Національної ради, набрав чинності 31 березня 2023 року. Зокрема, регулятор реєструватиме онлайн-видання та друковані медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!