ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада внесла шістьох російських акторів і артистів до списку тих, хто загрожує нацбезпеці

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла шістьох осіб до списку тих, хто створює загрозу національній безпеці, йдеться на сайті регулятора.

Санкції стосуються, зокрема, таких російських акторів і артистів: 

  • Антонової Наталії Сергіївни; 
  • Батирєва Антона Миколайовича;
  • Векслера Сергія Мейлеховича;
  • Гогунського Віталія Євгеновича;
  • Машкова Володимира Львовича;
  • Яковлєвої Альони Юріївни. 

У Нацраді зазначили, що вивчили отримані матеріали й факти та проаналізували сторінки в соціальних мережах усіх згаданих осіб. 

“Вони ведуть публічну антиукраїнську пропагандистську діяльність, виправдовують дії держави-окупанта щодо розв’язання та ведення агресивної війни, порушення територіальної цілісності й ліквідації незалежності України для подальшої ескалації російської військової агресії та окупації території нашої Держави, розпалюють ненависть й ворожнечу проти нашого народу”, – зазначили в Нацраді.

Регулятор своїми рішеннями вніс їх до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Водночас регулятор звернеться до Міністерства культури та інформаційної політики України, яке веде цей перелік, щодо внесення до нього цих осіб.

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2024 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, російських акторів Максима Громова й Олександра Панова.

Liked the article?
Help us be even more cool!