ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада внесла російський медіасервіс Tvigle до переліку заборонених

Фото – tvigle.ru.aptoide.com
Фото – tvigle.ru.aptoide.com

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла російський медіасервіс Tvigle до переліку аудіовізуальних медіасервісів на замовлення та сервісів провайдерів аудіовізуальних сервісів держави-агресора.

Таке рішення Нацрада ухвалила на своєму засіданні 27 липня.

Зі зверненням до медіарегулятора щодо внесення сервісу Tvigle до переліку сервісів агресора звернулося ТОВ “Мегого”. 

Нацрада встановила, що ТОВ “Нью Медиа Продакшн”, яке є власником і адміністратором Tvigle, зареєстровано в Російській Федерації. Сервіс спрямований на територію та аудиторію держави-агресора, використовує за замовчуванням російську мову. Оплата за медіасервіс здійснюється в російській валюті за допомогою платіжних систем держави-агресора.

Крім того, медіасервіс надає доступ на території України до фільмів, розповсюдження і демонстрування яких заборонено відповідно до Закону України “Про кінематографію”. Також транслює програми, одним з учасників яких є особа, внесена до Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України.

На підставі цього Нацрада внесла сервіс до переліку. Доступ до сервісу на території мають обмежити. Також буде заборонено використання мобільного застосунку Tvigle та оплати медіасервісу на території України.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла російський сервіс “ИВИ” (IVI) до переліку сервісів держави-агресора.

Liked the article?
Help us be even more cool!