ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада призначила ще одну перевірку каналу Петрова "Ісландія" через лайку

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу “Ісландія” (ТОВ “Ісландія”, Буча). 

Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 11 грудня, повідомляє “Детектор медіа”.

Нацрада отримала звернення від громадян щодо наявності нецензурної лексики в ефірі програми “Супер live”, що може завдати шкоди дітям.

Крім того, регулятор призначив позапланову перевірку одеському 7 каналу (компанія ТОВ “ТРК “АРТ” через відсутність мовлення в Т2 на 27 каналі в Одесі. “За інформацією постачальника телекомунікаційних мереж Концерну РРТ, компанія не здійснює мовлення відповідно до ліцензії”, – сказав член Нацради Максим Онопрієнко.

Перевірки обох каналів відбудуться в період із 2 до 12 січня 2024 року.

Як повідомляв ІМІ, 26 жовтня 2023 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку каналу “Ісландія” через нецензурну лексику. Канал політтехнолога Володимира Петрова “Ісландія” раніше мав супутникову ліцензію, однак після набуття чинності Законом “Про медіа” змінив технологію на інтернет-мовлення (ОТТ).

“Ісландія” – інформаційно-пізнавальний канал, який належить політтехнологу Володимиру Петрову. Супутникове мовлення канал почав у 2020 році.

Liked the article?
Help us be even more cool!