ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада призначила перевірку каналу "ПравдаТУТ"

17.06.2021, 12:57
Фото – pravdatut.ua
Фото – pravdatut.ua

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила перевірити діяльність телеканалу “Правда ТУТ” (ТОВ “Інформаційне агентство “Правдатут”, Вишневе Київської області).

Таке рішення Нацрада ухвалила на засіданні 17 червня, повідомляється на сайті регулятора.

Так, телеканал змінив керівника та місце розташування юридичної адреси й не переоформив ліцензію. Зміни до установчих документів канал вніс ще 26 вересня 2020 року, що було зафіксовано в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (ЄДР). 

За інформацією, вказаною в ЄДР, керівником компанії є Ковальов Сергій Гелійович, а за ліцензіями на мовлення – директор Гришин Іван Євгенійович.

Нацрада зазначає, що ліцензіат зобов’язаний був протягом 30 робочих днів подати їм заяву з проханням переоформити ліцензії у зв’язку з такими змінами. Проте цього зроблено не було.

“Такі дії мовника свідчать про порушення ним вимог частини четвертої статті 35, частини сьомої статті 27 та пункту “а” частини першої статті 59 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”. Після проведення перевірки Національна рада ухвалить відповідне рішення”, – зазначає Нацрада.

Liked the article?
Help us be even more cool!