ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада поновлює обрання членів Наглядової ради НСТУ

17.09.2020, 15:10
Фото – radiosvoboda.org
Фото – radiosvoboda.org

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поновлює процес обрання членів Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) у сферах місцевого самоврядування, фізичного виховання та спорту і журналістики.

Таке рішення ухвалено 17 вересня на засіданні Нацради, повідомляється на сайті регулятора.

Проведення конференцій із приймання заявок від кандидатів у члени Наглядової ради НСТУ заплановано з 12 до 20 жовтня 2020 року з дотриманням карантинних вимог.

Раніше приймання заяв від кандидатів, яке тривало з 16 до 22 березня, було зупинене через заходи щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Нацрада зазначає, що поновлює процес обрання членів Наглядової ради НСТУ, оскільки через карантинні заходи не всі організації змогли подати заяви до визначеної дати.

Головами лічильних комісій конференцій громадських об’єднань та асоціацій у сферах місцевого самоврядування, фізичного виховання та спорту, журналістики будуть Олена Ніцко і Тетяна Руденко.

Оголошення про приймання заяв від об’єднань на участь у кожній з конференцій має бути розміщено на сайті Національної ради не пізніше ніж за три місяці до дня закінчення повноважень відповідного члена Наглядової ради НСТУ, тобто не пізніше ніж 19 жовтня 2020 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!