ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада планує через суд анулювати ліцензію телеканалу Business

19.10.2017, 15:17
Фото - detector.media

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звернеться до суду з позовом про стягнення штрафу з телеканалу Business (ТОВ “ТРК “Погода ТБ”) та анулювання ліцензії. Таке рішення Нацрада ухвалила під час засідання 19 жовтня, повідомляє Укрінформ.

“Було проведено додатковий моніторинг телеканалу і встановлено відсутність мовлення. Позапланову перевірку провести не вдалося, оскільки за вказаною в ліцензії адресою ми не змогли зв'язатись із жодним уповноваженим представником ТОВ “ТРК “Погода ТБ”. Штраф у 50 тис. 604 грн сплачено не було, документальних підтверджень про його сплату також надано не було. Нацрада може звернутися до суду також із позовом щодо анулювання ліцензії ТОВ “ТРК “Погода ТБ”, -  зазначив голова Нацради Юрій Артеменко.

Нагадаємо, 23 лютого Нацрада оголосила попередження телеканалу Business через відсутність мовлення. За результатами позапланової перевірки 7 червня Нацрада ухвалила рішення про стягнення штрафу з ТОВ “ТРК “Погода ТБ” за чергову відсутність цифрового ефірного мовлення в мультиплексі МХ-3. Штраф телерадіокомпанія повинна була сплатити протягом місяця.

Як нагадує “Детектор медіа”, з 1 серпня 2017 року телеканал Business припинив супутникове мовлення.

В 2016 році телеканал Business за борги був вимкнений із цифрового ефіру провайдером “Зеонбудом”. Нацрада призначила з цього приводу дві перевірки – і телеканалу, і провайдера. Перевірки підтвердили відсутність мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!