ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада обрала представника в Криму

Фото – ctrcenter.org
Фото – ctrcenter.org

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення під час засідання призначила представника в АРК Крим та місті Севастополі. Ним став адвокат Володимир Ляшенко, який брав участь у написанні законів у медіасфері і є учасником експертної мережі Кримської платформи.

Він народився в Криму і жив там до 2014-го, виїхав з півострова через окупацію.

Розповідаючи про себе, Ляшенко уточнив, що також має історичну освіту за напрямом “кримознавство”.

“Активно займаюся питаннями, пов'язаними з деокупацією та реінтеграцією. Деокупація, сподіваюся, відбудеться швидко, а реінтеграція відбуватиметься дуже і дуже важко. Кажу як людина, яка прожила в Криму майже все своє життя. На жаль, за фактично 10 років окупації відбулося фактичне знищення українського інформаційного поля. Щоб повернути Крим інформаційно, доведеться докласти багато зусиль, які потрібно готувати вже зараз. Зокрема, на мою думку, потрібно визначити тих “мовників”, які зараз працюють на території Криму, і передати певні матеріали щодо них до правоохоронних органів”, – сказав Ляшенко.

Як повідомляв ІМІ, в окупованому Криму близько 400 людей притягнули до відповідальності за заклики зупинити війну. "Увесь час окупації політика Росії була спрямована на дискредитацію України шляхом переслідування проукраїнськи налаштованих громадян... Окупаційні правоохоронна та судова системи працюють як репресивний механізм для переслідування і залякування цивільного населення в Криму", – сказав генеральний прокурор Андрій Костін.

Liked the article?
Help us be even more cool!