ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наталія Седлецька очолила Київське бюро Радіо Свобода

14.03.2023, 18:28
Фото – фейсбук Наталі Седлецької
Фото – фейсбук Наталі Седлецької

Авторка та ведуча проєкту “Схеми: корупція в деталях” Наталія Седлецька повідомила, що почала виконувати обов’язки керівниці Київського бюро Радіо Свобода. Про це вона написала 14 березня на своїй фейсбук-сторінці.

“Тепер офіційно! Наразі беру на себе обов’язки керівниці Київського бюро Радіо Свобода. Великий додатковий виклик, але і велика честь представляти роботу всіх команд нашого медіа в історичний час”, – написала вона.

Водночас, додала Седлецька, вона залишається керувати проєктом “Схеми”, бо “не уявляю себе поза журналістикою розслідувань”. За її словами, організовувати роботу цього департаменту буде редакторка Кіра Толстякова.

Також Седлецька додала, що вони шукають людину на посаду другого редактора “Схем”.

Наталія Седлецька – журналістка-розслідувачка. Авторка, редакторка та ведуча програми телевізійних розслідувань “Схеми. Корупція в деталях” – спільного телепроєкту української служби Радіо Свобода та UA:Перший. 

Стипендіатка премії імені Вацлава Гавела на 2013–2014 академічний рік (спільна програма Радіо Свобода та МЗС Чеської Республіки). 

Народилась у 1987 році в Києві. Здобула ступінь магістра за спеціальністю “тележурналістика” Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка. Працювала автором і ведучою резонансної програми про корупцію в бюджетній сфері “Тендер News з Наталією Седлецькою” на телеканалі ТВі, а також журналістом програми “Знак Оклику!”. Членкиня Руху “Стоп Цензурі!”. Переможниця низки конкурсів журналістських розслідувань. Членкиня міжнародної мережі журналістів-розслідувачів Orginized Crime and Corruption Reporting project (OCCRP).

Liked the article?
Help us be even more cool!