ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нападникам на полтавського журналіста оголосили про підозру. Один з них у розшуку

14.08.2018, 11:31
Михайло Алоєв та Антон Пазенко, фото - poltava.to

Правоохоронці повідомили про підозру двом чоловікам, які побили та силою виштовхали журналіста “Трибуни” Ярослава Журавля з офісу Полтавського осередку партії “СПУ”. Одного з підозрюваних оголосили в розшук. Про це повідомляється на сайті прокуратури Полтавської області.

“Установлено, що чоловік, який є місцевим журналістом, для розмови із головою Полтавського осередку однієї із партій прийшов до його офісу. У цей час до приміщення зайшли молодики, один з яких почав нецензурно висловлюватися на адресу журналіста, а потім почав наносити численні удари останньому. Після цього до потерпілого підійшов ще один молодик 1992 р.н., який почав кулаками бити журналіста по обличчю”, – повідомляє прокуратура.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи у потерпілого – перелом нижньої щелепи зі зміщенням, закрита черепно-мозкова травма головного мозку.

Двом молодикам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) КК України.

Прокуратура Полтавської області закликає громадян повідомляти будь-яку інформацію, яка може бути корисною для слідства щодо місцеперебування підозрюваного Алоєва Мустафи Алійовича за номерами телефонів (0532) 51-77-28, (0532) 51-77-02.

Досудове розслідування триває, молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Як повідомляв ІМІ, 9 липня слідчий та прокурор оголосили про підозру особі, яка завдала тілесних ушкоджень середньої тяжкості місцевому блогеру і журналісту Ярославу Журавлю.

18 травня у Полтаві в приміщенні офісу обласного осередку Соціалістичної партії України побили журналіста порталу “Трибуна”, ведучого відеопроекту “ШоУНас” Ярослава Журавля.

19 травня оприлюднили імена підозрюваних у цій справі. Ними є Антон Пазенко та Михайло Алоєв. Інформацію підтвердив і потерпілий Ярослав Журавель.

Liked the article?
Help us be even more cool!