ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Найбільшим викликом для медіа є концентрація в "лапах проросійських сил" – Костянтин Квурт

28.04.2020, 18:36
Фото – Громадське ТБ
Фото – Громадське ТБ

Окрім економічної кризи наразі найбільший виклик для медіа – це концентрація в "лапах проросійських сил". Про це сказав медіаексперт, голова правління ГО "Інтерньюз-Україна" Костянтин Квурт під час експертної онлайн-дискусії "Медіа в час глобальних загроз: нові виклики і рішення", повідомляє "Детектор медіа"

"А через медіа й уся країна може потрапити в цей російський простір", – сказав він.

Також він вважає, що успішні медіа – це прерогатива успішної країни. "Якщо ми не маємо спільного бачення майбутнього для країни, то ми не переможемо. Не буде користі з медіа, не буде рекламного ринку, сюди не прийде інвестор", – додав Квурт.

Медіа, які хочуть залишитися на ринку, Квурт радить задуматися над тим, що таке брендування. "Усім медіа доведеться повернутися від безкоштовного контенту до контенту за гроші", – вважає він.

Як нагадує "Детектор медіа", після того, як частина регіональних медіа опинились у складній ситуації через пандемію, деякі проросійські сили, зокрема й представники "Опозиційної платформи – За життя", здійснюють спроби скупити медійні ресурси в регіонах напередодні місцевих виборів.

Liked the article?
Help us be even more cool!