ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наглядова рада Суспільного підписала контракт з Юлією Федів

Голова наглядової ради Суспільного Мовлення Світлана Остапа та відповідальна за соціально впливовий контент та спеціальні проєкти Юлія Федів. Фото – Суспільне
Голова наглядової ради Суспільного Мовлення Світлана Остапа та відповідальна за соціально впливовий контент та спеціальні проєкти Юлія Федів. Фото – Суспільне

Голова наглядової ради Суспільного Мовлення Світлана Остапа підписала контракт із Юлією Федів. Термін контракту – чотири роки.

Про це йдеться на сайті Суспільного.

"Сьогодні ми підписали з Юлією Федів контракт на чотири роки. Переконана, що Юлія добре впорається зі стратегічним аналізом та розвитком соціально впливового контенту Суспільного, внутрішнім виробництвом такого контенту для всіх платформ. Окрема увага має бути на розвитку принципів розмаїття, інклюзії та рівних можливостей у контенті всіх платформ Суспільного і виробництві відповідного контенту", – прокоментувала Світлана Остапа.

"Радію стати частиною великої команди Суспільного і розвивати напрямок виробництва соціально впливового контенту", – прокоментувала Юлія Федів.

Як повідомляв ІМІ, 28 березня Наглядова рада Суспільного обрала медіаменеджерку та експертку з питань культурних політик і культурної дипломатії Юлію Федів членкинею правління Суспільного, відповідальною за соціально впливовий контент і спеціальні проєкти.

Що відомо про Юлію Федів

Юлія Федів була керівницею Бюро програми Європейського Союзу “Креативна Європа” в Україні, першою виконавчою директоркою новоствореної державної установи “Український культурний фонд”. Очолювала ГО “Громадське телебачення” та співпрацювала з інформаційними агенціями Deutsche Welle та n-ost. Має 13-річний досвід у сфері стратегічного управління, культурного та медіаменеджменту, проєктної роботи в міжнародних організаціях та державних установах.

До команди Суспільного Юлія долучилась у 2023 році, із самого початку працює над реформуванням напряму розвитку та виробництва соціально впливового контенту. 

До складу правління Суспільного Мовлення входять: Микола Чернотицький, Марія Фрей, Родіон Кочубей, Дмитро Хоркін, Андрій Таранов, Дмитро Козлов.

Відповідно до Закону “Про Суспільне телебачення і радіомовлення України”, правління є виконавчим органом Суспільного Мовлення. За поданням голови правління наглядова рада Суспільного обирає членів правління строком на чотири роки відповідно до його статуту. Рішення про обрання членів правління Суспільного має бути мотивованим, з обґрунтуванням підстав, на основі яких наглядова рада віддає перевагу одному кандидату перед іншим.

Liked the article?
Help us be even more cool!