ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запорізькій області з окупантами почали співпрацювати кілька журналістів

11.05.2022, 11:00
"Стовп ганьби" у Львові, 7 січня 2016 року. Фото – Радіо Свобода
"Стовп ганьби" у Львові, 7 січня 2016 року. Фото – Радіо Свобода

Троє мелітопольських журналістів, Олеся Грусньова, Денис Дорофєєв і Дмитро Переверзєв, пішли на співпрацю з російськими окупантами, повідомляє газета “МІГ”. Крім цього, співпрацює з російськими окупантами й головний редактор бердянської газети “Город” Павло Іщук.

Повідомляється, що колаборанти з Мелітополя раніше працювали в ТРК “МТВ-плюс”, яка належала екс народному депутату України від ОПЗЖ, а нині депутату Запорізької обласної ради, самопроголошеному “губернатору військово-цивільної адміністрації” Запорізької області, колаборанту Євгенові Балицькому. 

Як пише видання, наразі вони працюють під керівництвом ще одного колаборанта, керівника ТРК “МТВ-плюс” Олега Шостака, який, за даними “Слідства.Інфо”, начебто відповідає за агітаційно-масовий напрям.

У Бердянську на співпрацю з ворогом пішов редактор міської газети “Город” Павло Іщук. У самопроголошеній адміністрації Бердянська його призначено заступником з питань зовнішньої та внутрішньої політики й масових комунікацій. Як повідомляє Запорізький центр розслідувань, у 2013-му Іщук був призначений прессекретарем міського голови Олексія Бакая та керівником пресслужби виконкому Бердянської міської ради. Наразі Іщук продовжує поповнювати стрічку новинами з окупованого Бердянська на своїй сторінці у Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!