ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На війні загинув мобілізований кропивницький оператор Володимир Чернишов (оновлено)

Колишній оператор CBN Володимир Чернишов. Фото – Ігор Філіпенко, CBN
Колишній оператор CBN Володимир Чернишов. Фото – Ігор Філіпенко, CBN

На фронті загинув військовий із Кропивницького, колишній оператор місцевого медіа CBN Володимир Чернишов. Про це повідомляється на сайті видання.

Як розповіли в редакції регіональному представнику Інституту масової інформації, Чернишова мобілізували два місяці тому, а виконання бойових завдань він розпочав наприкінці липня.

Попередньо відомо, що Володимир загинув під час обстрілу від мінно-вибухової травми в місті Мирноград Покровського району Донецької області. 

Володимир Чернишов народився 22 березня 1971 року. Навчався в середній школі №32 та ЦНТУ. Чоловік працював оператором на телеканалах "TV-Центр", TTV, "Інтер", також на телеканалі "Вітер" (CBN) – з 2019 до 2020 року. 

Про дату та місце прощання з Володимиром Чернишовим повідомлять згодом.

За даними ІМІ, Володимир Чернишов став 83-м медійником, що загинув в Україні внаслідок повномасштабної російської агресії.

ОновленняСтарший солдат Володимир Чернишов загинув 4 серпня 2024 року біля населеного пункту Новоселівка Перша Покровського району Донецької області під час виконання завдань, необхідних для забезпечення оборони України. Попрощалися з ним 13 серпня у Кропивницькому, повідомляє CBN.

Він був мобілізований до лав ЗСУ у червні 2024 року. Служив на посаді старшого стрільця-оператора.

Liked the article?
Help us be even more cool!