ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На війні загинув мобілізований кореспондент Новини.LIVE Богдан Затула

Фото – Bohdan Zatula / Facebook
Фото – Bohdan Zatula / Facebook

На війні загинув мобілізований кореспондент Новини.LIVE Богдан Затула з Харкова, повідомляється на сайті онлайн-видання.

31 липня 2024 року Богдана мобілізували до лав Збройних сил України. Журналіст загинув під час масованого обстрілу 26 серпня, зазначає редакція. 

Богдан Затула долучився до команди Новини.LIVE у травні 2024 року. Він висвітлював події в рідному Харкові, знімав наслідки атак окупантів, фіксуючи злочини російської армії.

“...Наш колега був талановитим та працьовитим журналістом. […] Богдан запам’ятався добрим та товариським, ніколи не відмовляв у допомозі. Редакція Новини.LIVE висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого”, – зазначила редакція.

В коментарі регіональній представниці Інституту масової інформації редакція Новини.LIVE уточнила, що Богдан загинув у Дніпропетровській області.

Фото – Bohdan Zatula / Facebook

Допомогти родині Богдана можна за посиланням.

Богдан Затула працював журналістом у “Фокусі” до 2021 року та у 2023 році – редактором стрічки новин ZN.UA, про що медіа повідомили на своїх сайтах. За даними ZN.UA, він був діловодом речової служби однієї з військових частин.

Також Затула працював журналістом в онлайн-медіа KHARKIV. За даними видання, про його смерть повідомив друг Руслан Зерницький. 

“Богдана мобілізували наприкінці липня 2024 року. За деякий час друзі втратили з ним зв'язок. Пізніше з'ясувалося, що Богдан разом із іншими військовими загинув у Дніпропетровській області під час російського обстрілу. Він ще не встиг доїхати на лінії фронту”,  – пише видання.

Богдану було 28 років. Поховали його на Алеї Слави в Харкові.

За даними Інституту масової інформації, Богдан Затула став 86-м медійником, який загинув унаслідок повномасштабної агресії Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!