ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На UA:Lviv закривають ранкову програму

05.02.2020, 15:34
Фото – lv.suspilne.media
Фото – lv.suspilne.media

Львівська філія Суспільного UA:Lviv закрила ранкову програму “Добрий ранок”, що виходила в будні із 7-ї до 9-ї години та у вихідні з 8-ї до 9:30. Останній ефір має відбутися 7 лютого. 

В ефірі програми цю інформацію озвучила ведуча Наталка Кухта, повідомляє “Суспільне. Детектор медіа”

“Програма “Добрий ранок” у п’ятницю, 7 лютого, вийде востаннє в цій студії в режимі прямого етеру. Нам дійсно дуже боляче про це говорити”, – сказала вона.

Ведуча подякувала глядачам за довіру, активність і дзвінки в студію, а також команді ранкової програми. В етері вона обійняла колег, які працювали поза кадром.

“Дуже складно сказати, що більше такого не буде”, – додала Наталка Кухта.

На сайті каналу пояснюють, що крок є вимушеним. 

“Ми змушені були піти на такий крок, оскільки в редакції бракує людей, які змогли б виготовляти телепрограму надалі. Частина працівників звільнилася, зокрема керівниця проєкту та одна ведуча, а з тими, хто залишився працювати, ми б не змогли випускати в ефір щобудня двогодинний “Добрий ранок” належної якості. Компанію очікують зміни, тому ми не можемо зараз шукати нових людей, які закриють ці вакансії”, – цитують слова генеральної продюсерки Ірина Сандуляк-Білоус. 

Нагадаємо, 11 жовтня 2019 року голова правління НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що у філій НСТУ, найімовірніше, заберуть ранкові програми і перенесуть їх до одного міста.

Водночас філії НСТУ заявили, що занепокоєні закриттям ранкових програм. У філіях пропонують: оптимізувати насамперед саму ідею ранкового телешоу і, можливо, формат; створити комунікативну групу для обговорення оптимізації ранкового телешоу й творчих груп “Ранок”; провести прямий діалог членів правління ПАТ “НСТУ” з творчими групами “Ранок” філій ПАТ “НСТУ” задля пошуку компромісу та уникнення відчуття невизначеності й непорозумінь.

Після оприлюднення відкритого листа колективами “ранків” правління пояснило, що буде з програмою: вона виготовлятиметься в інший спосіб.

20 грудня 2019 року вийшов в ефір останній випуск ранкової програми на “UA:Донбас” “Донбас lite”. 27 грудня 2019 року припинив виходити в ефір “Київський ранок”. В Житомирі працівниці ранкового шоу протестували проти його закриття. 

Liked the article?
Help us be even more cool!