ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Суспільному під час прямого ефіру прибиральниця почала мити студію

19.02.2021, 10:51
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Під час прямого ефіру міжрегіонального шоу “Ранок на Суспільному” 17 лютого позаду ведучих прибиральниця вирішила помити підлогу, повідомляє “Детектор медіа”.

Програму вели Віктор Дяченко та Ольга Топольницька. У цей момент вони анонсували випуск новин з Анною Чередниченко і мали б попрощатися до завтра.

Зненацька до студії зайшла прибиральниця зі шваброю і почала мити підлогу поруч із ведучими.

“У нас зараз ефір. Дякуємо вам”, – сказав Віктор Дяченко прибиральниці Анні Григорівні. Проте вона не зупинилась і продовжила виконувати свою роботу в прямому ефірі вже позаду ведучих.

Ведучі не розгубились і вирішили після спонтанної появи Анни Григорівни в студії познайомити її з глядачами.

“Ми хотіли б познайомити вас із людиною. Ви сьогодні вже її побачили. Спонтанно в День спонтанного прояву доброти. Знайомтеся: це "господиня" нашої студії Анна Григорівна, яка створює тут комфорт. Дякуємо вам за це!” – сказав Віктор Дяченко, запросивши вже Анну Григорівну на ефір гостею.

Після цього випадку ведучий поділився враженнями від ефіру в соціальних мережах.

“Чимало крутезних моментів залишаються поза кадром, але завдяки тому, що ми працюємо наживо, глядачі інколи бачать наші сміх, сльози, живі емоції та непередбачувані ситуації.

У День спонтанного прояву доброти ми за бажанням долі познайомили вас із людиною, яка щоденно наводить лад у студії, аби все блищало. Скажу більше: коли я зарано приходжу до студії, це моя привітна співрозмовниця зі щирою душею. Результат її роботи ми всі бачимо, а от саму “господиню” студії Суспільного мовлення ви не знали, – зазначив Віктор Дяченко на своїй сторінці у Facebook. – Анна Григорівна зробила цей день! Ось так випадковий вхід у кадр перетворився на зіркову мить. А головне, ми тепер знаємо її рису характеру – вперед попри будь-що!” 

Нагадаємо, велике міжрегіональне ток-шоу “Ранок на Суспільному” запустили 15 липня 2020 року. Його транслюють в ефірі всі регіональні канали філій Національної суспільної телерадіокомпанії України. Ведучі працюють у Суспільній студії в телецентрі в Києві, у межах програми виходять сюжети зі всіх філій, а також є прямі ввімкнення з регіонів.

Liked the article?
Help us be even more cool!