ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На сайті Укрінформу відкрили рубрику "Відбудова"

27.03.2023, 18:00
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Українське національне інформаційне агентство Укрінформ долучилося до висвітлення процесу відбудови України.

На сайті Укрінформу відкрили постійну рубрику "Відбудова": вона присвячена подіям та процесам, пов'язаним з повоєнним відновленням та розвитком України.

Рубрика складається зі стрічки новин та аналітичної частини – публікацій, репортажів, інтервʼю. Читачі можуть ознайомитися з новинами та оглядами про відновлення та реконструкцію пошкоджених об'єктів, історіями про проєкти та ініціативи, спрямовані на відновлення економіки та соціальної сфери як у деокупованих громадах, так і загалом по Україні, про інвестиційні проєкти та зусилля із залучення іноземних інвесторів до післявоєнного розвитку України.

У рубриці публікуватимуться інтерв'ю з експертами та представниками влади, які займаються питаннями відновлення та розвитку регіонів України, аналітичні матеріали про стан розвитку окремих галузей економіки, обʼєктів інфраструктури, громад, їхній потенціал для розвитку, а також репортажі про проєкти та ініціативи з відбудови та поліпшення житлових і соціальних умов для переселенців та мешканців деокупованих територій України.

“Наше завдання – дати читачу чітку картину відновлення, які здобутки та перемоги ми маємо на цьому шляху, чого нам це вартує, які труднощі ми долаємо, хто та як нам допомагає, які технології використовуємо, до чого взагалі прагнемо”, – зазначив генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко.

Як повідомляв ІМІ, на Радіо Свобода стартував подкаст "Свої серед своїх". Проєкт виходить на онлайн-платформах Радіо Свобода. У ньому журналістка Наталія Патрікєєва розмовляє з людьми, які захищають Україну в складі сил оборони, та говорить з ними про побут, волонтерів і цивільних, про ставлення до життя у відносно мирних містах та інтеграцію ветеранів, захват і розчарування під час та після служби.

Liked the article?
Help us be even more cool!