ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Рівненщині жінка танцювала під російську музику біля портретів загиблих воїнів

Правоохоронці склали адмінпротокол на жительку міста Сарни (Рівненщина), яка танцювала під російську музику біля портретів загиблих воїнів. Про це повідомила Нацполіція Рівненської області.

Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео: жінка, перебуваючи на центральній площі райцентру, де встановлено портрети загиблих Героїв, демонструвала непристойні жести під російську музику. 

Жінку розшукали, нею виявилася 23-річна сарненчанка. За даними поліції, вона вже потрапляла до поля зору правоохоронців, оскільки неодноразово покидала місце проживання, залишаючи своїх двох малолітніх дітей на бабусю.

Дівчина, яка танцювала під російську музику біля портретів загиблих воїнів. Фото – rv.npu.gov.ua

“У скоєному вона зізнається, шкодує про вчинене та просить вибачення у родичів полеглих захисників”, – зазначає поліція.

На жінку склали адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Як повідомляв ІМІ, 20 червня 2024 року зранку на Аскольдовій могилі в Києві жінка вчинила акт вандалізму на могилах загиблих військових України – Дмитра Коцюбайла з позивним Да Вінчі, Андрія Пильщикова з позивним Джус, а також Павла Петриченка.

Вона зірвала та поламала пам’ятні таблички на могилах, розбила лампадки та понівечила державний прапор України. Того ж дня поліцейські встановили особу жінки та затримали її. 21 червня 2024 року слідчі поліції Києва повідомили жінці про підозру, а згодом її помістили до медичного закладу для надання психіатричної допомоги.

У липні 2023 року поліція Вінниччини відкрила кримінальне провадження за статтею “наруга над могилою” щодо групи підлітків, які виклали в TikTok відео, де порушували публічний порядок на кладовищі.

У вересні того ж року і Києві поліція затримала двох дівчат, які виклали в соцмережі відео з танцями на Лісовому кладовищі на могилах військових.

Liked the article?
Help us be even more cool!