ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Рівненщині поліція мирила редакторку і керівника лісгоспу

20.03.2019, 10:00
Фото - 0362.ua

Поліція закрила кримінальне провадження стосовно ймовірного перешкоджання журналістській діяльності редаторки газети “Полісся” (Рівненська область) Тамари Алексіюк. Про це повідомляється на сторінці газети у Фейсбуку.

Нагадаємо, 4 лютого редакторка Зарічненської районної газети “Полісся” (Рівненська область) Тамара Алексіюк звернулася в поліцію через телефонний дзвінок директора ДП “Зарічненський лісгосп” Сергія Киркевича, який вважала погрозою.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України, однак невдовзі його закрила “у зв’язку зі встановленням відсутності у діянні складу кримінального правопорушення”.

Проте закриттям провадження поліція не обмежилася. Начальник Зарічненського відділення поліції запросив до себе в кабінет директора держлісгоспу та редакторку газети на перемовини в його присутності.

“Коли я прийшла, то директор лісгоспу уже був у кабінеті, – розповіла представниці ІМІ Тамара Алексіюк. – Він попросив вибачення, що і в думках не мав такого (погрожувати – авт.). На майбутнє я теж врахую. Звичайно, що зробила висновки. Коли будуть гострі теми, питання – обов’язково намагатимуся брати коментарі (раніше начальник лісгоспу нарікав, що йому не дали можливості відповісти на звинувачення у свій бік, власне це і було однією з причин його телефонного дзвінка, який редакторка сприйняла як погрозу, – авт.)”.

Начальник Зарічненського лісгоспу Сергій Киркевич розповів, що зустріч відбулася трохи інакше. Мовляв, це редакторка попросила в нього вибачення. А він його прийняв і подав руку на знак взаємності.

“Вона в мене попросила вибачення: мовляв, винувата трохи, що написала зайвого, – розповів представниці ІМІ Сергій Киркевич. – Як мужчина, я їй перший руку подав. А  вона не так знову написала [про зустріч]. Але я на неї зла не тримаю”.

Liked the article?
Help us be even more cool!